alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas för herr

 
[9]

adidas herr – kläder för dig som gillar att vara aktiv

Det är knappast någon hemlighet att vi på adidas gillar att leva en aktiv livsstil, och vårt mål är att entusiasmera dig att göra detsamma. adidas herr har allt du behöver för att sätta igång med träningen och fortsätta med den resten av livet. Vi erbjuder funktionella träningskläder som verkligen sitter skönt och håller dig sval och torr, samtidigt som du kan sträcka på dig lite extra varje gång du går förbi en spegel och ser hur smickrande de är. Oavsett om du behöver få tag på ett par bra shorts, en t-shirt eller riktigt bra träningsskor så finns vi här för dig med en uppsjö att välja mellan. Många av våra träningsplagg och skor är även anpassade speciellt efter olika sporter och träningsformer, som till exempel fotboll, tyngdlyftning eller yoga, så du kan hitta precis det som känns rätt för dig.

Så skräddarsyr du en träningsgarderob med adidas för män

När du shoppar träningskläder från adidas för män, försök tänka efter vad som skulle få dig att kunna träna mer, eller göra din träning mer njutbar. Kanske märker du att dina träningsshorts ofta ligger i tvätten när du behöver dem? Köp ett par till eller två så du inte behöver vänta tills de har blivit tvättade med att träna! Kanske brukar du sticka ut och springa, men vet aldrig var du ska lägga mobilen? En midjeväska löser detta problem och gör löprundorna bra mycket mer behagliga. Kanske får du ont i fötterna när du joggar? I så fall kan ett par löparskor med extra bra stötdämpning göra stor skillnad. För varje problem finns det en lösning, så identifiera vad det är som får dig att sakta ner, och råd bot på det så du i stället kan ta sats och köra fullt ut!