alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

adidas för herr

 
[9]

Fiskarhattar för herrar - sportiga och svettabsorberande huvudbonader från adidas

När inget moln syns över horisonten och solen målar himlen blå är det dags att bege sig utomhus. adidas sortiment av sköna fiskarhattar för herrar har ett par riktigt snygga huvudbonader som låter dig leva en aktiv livsstil utan att vara i vägen för roliga aktiviteter. Hattarna är tillverkade i mjuk och andningsbar bomull, perfekt för allt från fiske till uppfriskande skogspromenader. En del modeller i sortimentet kommer dessutom med svettband i bomullstwill. Moderna egenskaper som dessa håller dig både torr och sval när riktigt varma sommardagar gör besök. Som du kanske märker har funktion prioriterats, men inte på bekostnad av ett snyggt yttre. Sortimentet av fiskarhattar för herrar bjuder därför på allt från neutrala diskreta basfärger till modeller med spännande kontraststarka detaljer. Så du kan matcha hatten med din personliga stil.

Slappna av med solhattar i bucket-modell för herrar

Med herrsolhattar i bucket-modell kan du ta dig an allt som sommaren erbjuder utan att bländas av solen, den håller sikten fri och samtidigt ger dig en sofistikerad look. Många fiskehattar för herrar kommer dessutom med snygga loggor framtill, likt adidas ikoniska Trefoil-märke, broderat på hattens framsida. Utöver skydd från solens strålar kommer exempelvis fiskare märka av andra fördelar. Många buckethattar absorberar svett och på så sätt reglerar temperaturen, så du bibehåller en skön temperatur ute på sjön. Annars är adidas modeller självklart snygga att kombinera med andra kläder i garderoben och fungerar utmärkt att bära till vardags.

Funktionella hattar som är lätta att sköta om

Hattarna i utbudet är väldigt lätta att sköta om. Huvudbonaderna ska helst maskintvättas i kallt vatten och behöver aldrig kemtvättas. Är du osäker på detaljerna har adidas tvättinstruktioner med varje produkt i utbudet. Så varför inte addera en snygg och högst funktionell fiskehatt i garderoben.