alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Superstar sneakers för herrar

 
[75]
1 / 2
Sida:av 2

Klassiska basketskor för höga hopp med adidas Superstar för herrar

adidas Superstar för herrar är en av de mest ikoniska skorna från arkiven och har sina rötter i 60-talet då de började bäras av kända atleter. Skon är inte bara en klassisk basketsko men även en sko som gjort sig ett namn inom streetmode. Bär både till träning och till vardag för att få ut så mycket som möjligt av denna användbara sko. Du får både stil och komfort i adidas herr Superstars. Med sin igenkänningsbara silhuett kan du räkna med att vara trendig, tidlös och bekväm. 

Högsta komfort med adidas Superstar för män

Med adidas Superstar för män får du hög komfort vare sig du använder skon på basketplanen eller till vardags. Skon är utformad med en låg ankel och en ovandel i mjukt och formbart läder. Snäcktån i gummi ger ordentligt med skydd åt tårna och är även en av de mest igenkänningsbara detaljerna på skon. Med perforerade 3-Stripes längs med sidan går det inte att ta fel på denna basketlegend. Skorna ger dig rörelsefrihet på planen och låter dig både vara snabb och hoppa högt. De är perfekta för snabba riktningsförändringar när du behöver ha full kontroll över spelet. Skorna ger dig även skön komfort under en dag när du behöver vara på fötterna under längre perioder. 

Fräsch och ikonisk basketstil

Med adidas Superstar för herrar får du en sko i fräsch och sportig stil som har en lång historia, och skorna har burits av modeikoner såväl som basketstjärnor. Välj bland klassiska vita läderskor med kontrasterande hälstycken i olika färger eller välj en uppdaterad modell helt i färg. Matcha med adidas basketlinnen och shorts för att vara redo för både träning och match eller bär till vardagskläderna för en fräsch detalj till din look.