alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

svart bomberjacka herr

 
[11]
Herr Y-3 Svart M CL BOMBERHerr Y-3 Svart M CL BOMBER

M CL BOMBER

Herr Y-3

Herr Y-3 Svart Y-3 Classic Cloud Insulated Bomber JacketHerr Y-3 Svart Y-3 Classic Cloud Insulated Bomber Jacket

Y-3 Classic Cloud Insulated Bomber Jacket

Herr Y-3

Herr Basket Svart Harden Bomber JacketHerr Basket Svart Harden Bomber Jacket

Harden Bomber Jacket

Herr Basket

Svarta bomberjackor för herrar

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. I våra kollektioner finns en mängd designer som är skapade specifikt för dina behov. Med bomberjackor från adidas är du alltid snygg och bekväm. Våra svarta bomberjackor för herrar kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – svarta bomberjackor för herrar från adidas

Nylon, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra bomberjackor. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger en ny funktion åt plasten och använder den som ett återvunnet material när vi producera våra produkter.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Athletics, Y-3 eller Performance – med adidas-bomberjackor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är omtalad för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, varierad textur. Harden och VRCT är våra mest omtyckta kollektioner med bomberjackor.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för herrar. Atleter vet hur avgörande de små besluten är för en seger eller nederlag. Hämta inspiration från våra produkter för män och få optimalt stöd på vägen mot nästa mål. Framtiden börjar idag. Upptäck våra svarta bomberjackor för herrar från adidas – nu är stunden inne.