alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Herr · Svart · Klockor

 
[11]

Håll tiden med sportiga svarta herrklockor

Håll tiden i stil med adidas svarta herrklockor. I all design som adidas utformar är användning i fokus, och detsamma gäller för kollektionen av klockor. Du hittar ett stort utbud av ur som är bekväma att bära och som kan underlätta både din träning och vardag. Bland annat hittar du flera klockor som har funktioner som tidtagning, kalender, belysning och dubbla tidszoner. Klockorna är gjorda i högkvalitativa material som är vattentäta och flera av klockorna går bra att använda på upp till fem meters djup. Med en svart herrklocka får du dessutom en stilren accessoar som fungerar lika bra till vardags som till träningspasset.

Underlätta din träning med herrklockor i svart 

Med adidas svarta herrklockor kan du underlätta din träning genom att enkelt ta tiden under löprundan. Klockorna har bekväma armband som är gjorda för att sitta ordentligt på plats och inte glida runt vilket skapar skav och distraktion. Du hittar bland annat silikonarmband som både ger dig en stilren look men som även sitter bekvämt på handleden utan att du behöver justera ett ur som glider omkring. Välj mellan klockor som har digitala och analoga ur. 

Snygg stil med svarta klockor för herrar

En svart herrklocka från adidas är inte bara en accessoar som underlättar din träning, men även en snygg accessoar att använda till vardags. adidas klockor har en sportig och stilren design och kommer i en mängd olika modeller. Du kan välja mellan minimalistiska och enfärgade ur eller mer komplicerade urtavlor som visar datum, tid och kalender, och du kan enkelt matcha till både träningskläder och jobbgarderoben. Accessoarer kan inte bara höja din outfit men kan göra all skillnad för din bekvämlighet. Hos adidas hittar du en mängd användbara och snygga accessoarer, bland annat kepsar, bälten och väskor i praktisk design.