alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

svart ryggsäck herr

 
[49]
1 / 2
Sida:av 2

Svarta ryggsäckar för herrar

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan koncentrera dig på nästa mål. adidas bidrar med en rejäl dos motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på språng mot gymmet kan du alltid betrakta livet ur ett sportperspektiv med våra tillbehör. Alla svarta ryggsäckar för herrar från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Sätt upp dina egna regler – svarta ryggsäckar för herrar från adidas

Våra ryggsäckar innehåller även nylon, polyester och återvunnen polyester.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Athletics, Originals eller Performance – med adidas-ryggsäckar drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som sätter sina egna moderegler. Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Yohji Yamamotos kläder är berömda för den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här syns en rad skiftande texturer och draperingar som bildar det legendariska oversizesnittet. Classics, RDY och Graphics är våra populära kollektioner med ryggsäckar.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för herrar kan du höja ribban och ha kul. Atleter vet hur småsakerna avgör om det blir en vinst eller en förlust. Hämta inspiration från våra produkter för män och få bästa möjliga stöd på vägen mot nästa mål. Svarta ryggsäckar för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att uppnå dina mål varje dag.