alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

svarta shorts herr

 
[171]
Storleksutbud
Pris
149 kr - 1 299 kr
1491299
1 / 4
Sida:av 4

Svarta shorts för herrar

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. adidas shorts är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är den legendariska designen. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Våra svarta shorts för herrar ger dig stil.

Skriv dina egna regler – svarta shorts för herrar från adidas

Vi säljer shorts tillverkade av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns bra mot huden eftersom man inte svettas så intensivt när man bär dem. Materialet är perfekt om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med shorts från märken som Athletics, Performance och TERREX. Kallt väder? Ruggiga vindar? Skumpiga vägar? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Högt skattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt är legendariska. Y-3 har en autentisk, tuff och självmedveten image med sina skiftande texturer och generösa draperingar.

Med teknologier såsom TECHFIT är du rustad för alla lägen. Superfunktionell teknologi som AEROREADY, HEAT.RDY och CLIMACHILL fungerar som en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med shorts inkluderar adicolor, Parley och Ultimate. Att skydda miljön är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om miljön med superfunktionell design.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Det saknar betydelse om de atletiska egenskaperna eller stilen betyder mest för dig. Våra kläder för män fungerar i alla situationer. 3-Stripes är alltid rätt: för maratonlopp, skola, strand eller tävling. Framtiden börjar idag. Välj våra svarta shorts för herrar från adidas – nu är stunden inne.