alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

kompressionstights herr

 
[13]

Kompressionstights för herrar

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits för herrar får du oklanderlig stil utan att du behöver offra dynamiken. adidas kompressionstights är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är deras legendariska design. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Våra kompressionstights för herrar ger dig stil.

Skapade för kreatörer – kompressionstights för herrar från adidas

Nylon, polyester och återvunnen nylon är tre av de material vi använder för att producera våra kompressionstights. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi försöker rädda våra hav. För vår egen skull och för kommande generationers skull. Genom att använda återvunna material genererar vi mindre avfall och sparar på resurserna.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med kompressionstightskollektioner som Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT och INFINITEX, hjälper dig slå ditt personbästa. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, CLIMACOOL och CLIMAHEAT. Du hittar kompressionstights i kollektionerna Supernova, adizero och RDY. Miljöskydd är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om planeten med superfunktionell design. Våra kompressionstights är tillgängliga i svart, blått och vitt.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. Gå din egen väg på maratonloppet, utförsåkningen, snowboardåkningen, triathlonet eller tävlingen. Visa din alldeles egna stil med kompressionstights för herrar från adidas.