alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

vadderad jacka herr

 
[66]
1 / 2
Sida:av 2

Vadderade jackor för herrar

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Jackor från adidas sitter perfekt och utgör ett praktiskt lagerplagg. Alla vadderade jackor för herrar från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – vadderade jackor för herrar från adidas

Nylon, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra jackor. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill hjälpa till att rädda haven. För vår egen skull och för kommande generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och hushåller med resurserna.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med jackkollektioner som TERREX, Performance och Originals ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Söker du efter funktionell design och funktion som du kan räkna med i alla lägen? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den optimala följeslagaren. CLIMACHILL, COLD.RDY och AEROREADY absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt alla ansträngda muskler. Våra kollektioner med jackor inkluderar Trefoil, RDY och Clima. Våra jackor finns i grönt, grått, brunt och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för herrar. Atleter vet hur de små sakerna bestämmer om det blir en vinst eller en förlust. Hämta inspiration från våra produkter för män och få optimalt stöd på vägen mot nästa mål. Utförsåkning, snowboardåkning eller vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra just det. Visa din alldeles egna stil med vadderade jackor för herrar från adidas.