alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vita herrbyxor

 
[15]

Vita herrbyxor

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Kläder med adidas legendariska logotyp har en självklar plats i sportvärlden och inom streetmodet. Våra herrbyxor har en omisskännlig adidas-design. Med dessa vita herrbyxor kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – vita herrbyxor från adidas

Vi erbjuder herrbyxor som består av bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med herrbyxorskollektioner som Performance och Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance har skapats för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion.

Med teknologier som TECHFIT är du rustad för varje situation. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACOOL, HEAT.RDY och AEROREADY. Du hittar herrbyxor i kollektionerna Clima, RDY och Parley. Vi vill ha hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar och damer skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Gå din egen väg på maratonloppet eller triathlonet. Framtiden börjar idag. Upptäck våra vita herrbyxor från adidas – nu är stunden inne.