alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vita herrklockor

 
[9]

Med vita herrklockor är du alltid i tid

adidas vita klockor för herr hjälper dig med att hålla koll på tiden så du inte missar viktiga möten och inplanerade träningspass. De är tillverkade i sann adidasanda med klassisk design och delikata detaljer. Materialet i adidas vita herrklockor är tillverkat i bland annat polykarbonat, härdad mineralkristall, nylon och stål. Armbandet är tillverkat i silikon och går utmärkt att justera så att den sitter bra på din handled. En del modeller har en silikonrem med gallerstruktur vilket ger en unik look och en luftig känsla. adidas vita klockor för herr är sportiga och gjorda för dig som ständigt är på väg någonstans.

Vita klockor för herr för en sofistikerad look

Med en vit herrklocka på handleden är du redo för en händelserik dag. adidas erbjuder flera snygga modeller som ger ventilation och komfort. En vit herrklocka är en stilren accessoar som ger ett sofistikerat intryck. Om du rör dig utomhus ofta är det smart att välja en vattentät modell. En sådan klocka kan du även använda när du simmar och tränar. Dessa vita herrklockor går att använda både under tuffa träningspass och till vardags. 

Håll koll på tiden med en vit herrklocka

Är du en person som har svårt att hålla koll på tiden? Kanske kommer du försent lite för ofta? I så fall är det hög tid att investera i ett vitt armbandsur. Dessa modeller från adidas är lika fina att bära tillsammans med dina träningskläder som till din vardagsoutfit. Du kan välja en klassisk modell som visar timmar, sekunder och minuter eller en digital variant som visar dubbla tidszoner. Denna moderna digitalklocka är superfunktionell och har även inbyggd kalender, stoppur och alarm. Oavsett vilken stil på du väljer kommer du känna dig mer ordningsam och punktlig än någonsin.