alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

vita träningsskor herr

 
[510]
1 / 11
Sida:av 11

Vita träningsskor för herrar

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor för herrar. adidas skor för herrar gör inte bara avtryck med sin stil utan är också innovativa när det gäller komfort. Träningsskor från adidas ger skydd åt fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Alla vita träningsskor för herrar från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – vita träningsskor för herrar från adidas

Läder, canvas och läder är tre av de material vi använder för att producera våra träningsskor.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Performance, Originals eller Five Ten – med adidas-träningsskor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Uppskattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är känd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, varierad textur.

Vi testar ny teknologi som STEALTH, LIGHTSTRIKE och CLOUDFOAM i extrema förhållanden. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som återger energin som du har använt. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft steg efter steg steg så att du håller dig fulltankad med energi. Vi kompromissar inte med kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. adidas utvecklar nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Våra kollektioner med träningsskor inkluderar Essentials, Pulseboost och Love Set Super. Vi vill ha hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial. NMD representerar progressiv design och kombinerar en urban look med löparinspirerad stil. Oberoende av om det är för fritid eller sport kan du alltid ge ditt max tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Det saknar betydelse om de atletiska egenskaperna eller stilen betyder mest för dig. Våra kläder för män fungerar i alla situationer. Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt maratonloppet, triathlonet eller tävlingen. Våra skor lämpar sig för grusplaner, inomhusplaner, löpbanor, löpband, gator, terränger och vägar. Framtiden börjar nu. Plocka fram våra vita träningsskor för herrar från adidas – nu är stunden inne.