alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

vit tröja herr

 
[13]

Vita tröjor för herrar

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Tröjor från adidas passar perfekt och fungerar som ett obligatoriskt lagerplagg. Alla vita tröjor för herrar från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – vita tröjor för herrar från adidas

Våra tröjor är tillverkade av bomull, polyester och återvunnen polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas bra på kvällen. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med tröjkollektioner som Athletics, Originals och Y-3 ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Gamla skatter och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skapar sina egna regler. Yohji Yamamotos kläder är berömda för den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här syns en rad skiftande texturer och draperingar som skapar det legendariska oversizesnittet. Superfunktionell teknologi som CLIMAHEAT, COLD.RDY och CLIMAWARM är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. RDY, Clima och Teamwear är våra populära kollektioner med tröjor.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Atleter vet hur småsakerna avgör om det blir en seger eller nederlag. Bli inspirerad av våra produkter för män och få optimalt stöd på vägen mot nästa mål. Vita tröjor för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att flytta gränserna varje dag.