alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

Hoodies · Skola

 
[1]
kollektion
Pris
279 kr - 280 kr
279280

Huvtröjor inför skolstarten

En skön huvtröja är ett måste i alla skolbarns och skolungdomars garderober. Det är en klassiker som aldrig går ur tiden och adidas erbjuder snygga, trendiga modeller att glänsa i. Våra olika storlekar, modeller och färger hjälper dig att hitta huvtröjan som passar dig eller ditt barn bäst.

Egenskaper

Du hittar hoodies både med och utan dragkedja, med ribbade muddar, dragsko i huvan och tyg som känns skönt mot huden. Det sköna bomullsblandade collegetyget ger en mysig känsla och huvtröjan kan användas utan jacka på höst- och vårkanten eller under en jacka för ett extra varmt lager under kalla vinterdagar. Köp dina huvtröjor från adidas på vår officiella webbplats, vi har modellen du letar efter för såväl tjejer som killar, stora som små. Besök oss idag.