alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skaljackor och hybridjackor

 
[32]

Skaljackor och hybridjackor blir ditt yttre skal

Skaljackor och hybridjackor från adidas fungerar som ett yttre skal som skyddar dig mot regn och oväder. Du kan därför ha på dig vad du vill under jackan och ta av dig den när den inte behövs. Skaljackor och hybridjackor är flexibla och lätta att anpassa efter vädret. Eftersom de är så tunna är de enkla att bära med sig i handen eller i väskan. Dessa bekväma plagg finns för både barn och vuxna och passar till alla som lever en aktiv livsstil och vistas mycket ute i friska luften.

En skaljacka från adidas skyddar mot oväder

När vädret är opålitligt är en skaljacka det säkraste kortet när du ska sätta ihop din outfit inför aktiviteterna utomhus. Den går att använda året om eftersom den är så lätt att anpassa och kombinera till dina övriga kläder för träning. Precis som en regnjacka skyddar den mot regn och snö, samtidigt som den är oerhört skön att träna i. Med luva och dragkedja håller du garanterat blött väder ute. Du får en maximal komfort som gör att du kan lägga all fokus på att maxa din prestation. Oavsett om du ska ut och springa, spela fotboll eller åka skidor kan en skaljacka från adidas vara ett bra och användningsbart val. Dessa praktiska plagg passar även för vardagen och när som helst då du vill vara garanterat skyddad och torr.

Investera i en praktisk hybridjacka från adidas inför utomhusträningen

Vägra att låta vädret hindra dig från att gå ut med en hybridjacka från adidas. Med sådana här vattentäta kläder så kommer du knappt känna av regnet som slår mot dig. Fortsätt träna och ge inte upp, med dessa sköna hybridjackor och skaljackor från adidas håller du dig torr och bekväm i alla väder.