alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Jackrea

 
[288]
Pris
239 kr - 3 850 kr
2393850
1 / 6
Sida:av 6

Plagg för alla sporter och väderlekar med adidas jackrea

Bland adidas jackrea hittar du en mängd olika jackor och ytterplagg för olika sporter, aktiviteter och väderlekar. Klä dig rätt både för bekvämlighet och för prestation med adidas plagg. Här hittar du allt från vindtåliga och vattentäta plagg till isolerande vinterjackor och tunna sommarjackor. I uppdaterad design med klassiska inslag som adidas Badge of Sport, Trefoil-logga och 3-Stripes längs med armarna får du en trendig stil i legendarisk anda. Välj rätt jacka för ditt användningsområde för att optimera både komfort och träning.

Välj rätt bland högpresterande plagg i jackoutlet

I adidas jackoutlet hittar du en mängd olika plagg som är högpresterande och högteknologiska i sin design. Här finns allt från parkas och vinterjackor till västar och träningsjackor. För uppvärmningen hittar du lätta uppvärmningsjackor med ståkrage som håller nacke och muskler varma utan att du känner dig svettig. För löparrundan under den kyligare delen av året hittar du vindskyddande jackor med kroppsnära passform för att du inte ska distraheras eller saktas ner av onödig volym. När temperaturerna börjar sjunka kan du välja en tunn dunväst för extra värme utan att dina armrörelser förhindras. Bland adidas jackrea hittar du även tunna jackor att dra på över sommarkläderna för att skydda mot vind och regn. 

Klassiska designinslag i trendig tappning

På adidas jackrea hittar du plagg med ikoniska designinslag som Trefoil-loggan och adidas 3-Stripes. För en uppdaterad look på denna klassiska design hittar du bland annat jackor där Trefoil-loggan använts på samma sätt som de ikoniska 3-Stripes längs med jackans ärmar. Du hittar även jackor både i klassiska dämpade färger med kontrasterande designdetaljer samt klara färger för en mer färggrann look. Matcha din jacka med ett par träningsbyxor för adidas för att optimera din komfort. Du hittar både vida överdragsbyxor i regntåliga material samt ventilerande shorts och byxor med svettavledande funktion.