alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vinter parka

 
[15]
Herr City Outdoor Svart Xploric ParkasHerr City Outdoor Svart Xploric Parkas

Xploric Parkas

Herr City Outdoor

Vinterparkasar

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Världen väntar på dig. adidas vinterparkasar skyddar dig i alla väder – till skogs, i bergsterräng och i staden. Våra vinterparkasar ger dig stil.

Sätt upp dina egna regler – vinterparkasar från adidas

Vi erbjuder vinterparkasar tillverkade av nylon och polyester. Polyester är idealiskt för kläder avsedda för aktivitet eftersom svetten absorberas direkt. Materialet förblir varmt när det behövs och därför är många överdelar, jackor och byxor för idrottsutövare tillverkade av polyester.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med vinterparkasar från märken som Performance. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACHILL. Du hittar vinterparkasar i kollektionerna Clima och RDY. Våra vinterparkasar är tillgängliga i svart, grönt och blått.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt vandringen. Vinterparkasar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att sätta nya mål varje dag.