alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Knästrumpor

 
[57]
stil
Pris
89 kr - 299 kr
89299
1 / 2
Sida:av 2

Knästrumpor som gör dig redo för match

adidas kollektioner är designade för din komfort och prestation i fokus, och detta gäller även för deras strumpor. Perfekta för träning under kyligare dagar eller under fotbollsmatchen hittar du en stor variation av knästrumpor i olika stilar och modeller. Med teknologi som låter dig hålla högsta komfort under träningen och som skyddar fötterna mot skav kan du räkna med att prestera på topp med rätt strumpor. Dessutom får du bekvämt plats med benskydd och kan få bättre fäste i dina skor.

Högteknologiska knästrumpor

adidas knästrumpor är designade med högsta komfort och funktion i centrum. Strumporna är gjorda med specifika vänster och höger modeller för att få så bra passform som möjligt. De kommer även med förstärkta tår och hälar samt ett stödjande fotvalv med kompressionspassform för bästa prestation. Med denna detaljerade design kan du känna hur rätt strumpor gör all skillnad för matchen. Du minskar risken för friktion i skorna när fötterna glider och får istället perfekt grepp med dessa strumpor. Utan friktion slipper du distraheras av skav och kan lägga fullt fokus på din träning. Kompressionspassformen ger dig dessutom bra blodflöde i fötter och ben och stöd till musklerna. adidas strumpor är dessutom gjorda i återanvända material vilket sparar på naturens resurser. 

En mängd olika stilar

adidas knästrumpor kommer i en stor variation av modeller och design. Du kan exempelvis välja att visa din lagtillhörighet genom att välja ett par knästrumpor med ditt favoritlags färger och logga. Du kan även sporta en klassisk design med adidas 3-Stripes eller med adidas klassiska logga. Välj mellan diskreta och klassiska färger i svart och vitt eller starka färgkombination i exempelvis rött, gult och blått som ger en härlig färgklick till din träningsoutfit. Med rätt strumpor får du bättre passform i dina adidas skor och kan prestera ännu bättre ute på planen.