alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Kompressionsärmar och handledsband

 
[9]

Kompressionsärmar och handledsband för dig som lever för svettiga träningspass

När du tränar hårt och länge kan du behöva adidas kompressionsärmar och handledsband. Dessa moderiktiga accessoarer gör att du enkelt kan torka svetten från ansiktet och fokusera på det som verkligen betyder något – din prestation. Ett tennishandledsband är unikt designat för att ge ultimat komfort och en välsittande känsla som håller i sig. Det snygga handledsbandet har en åtsittande passform som sitter perfekt på plats när det behövs som mest. Det är tillverkat i ett mjukt och stickat material i bomull, polyakryl, polyester och elastodien som absorberar fukt. På köpet får du en snygg detalj i form av ett broderat adidas Badge of Sport eller 3-Stripes.

Sportiga svettarmband och handledsvärmare för dig som ger allt på banan eller planen

Med ett smart svettarmband från adidas är du alltid steget före. Få full kontroll i varje slag och torka svetten från pannan och ögonen smidigt med adidas snygga handledsband för tennis. Du som spelar fotboll regelbundet kan också ha nytta av ett sådant här sportarmband. adidas har varianter av kompressionsärmar och handledsband som är speciellt anpassade för fotboll med snygga och sportiga detaljer som de klassiska adidas 3-Stripes.

Supersmarta lösningar för den ständigt uppkopplade

Förutom svettarmbanden och handledsvärmare så har adidas även praktiska mediafickor som du kan sätta på armen när du är ute och springer eller promenerar. Du håller dig ständigt uppkopplad utan att behöva hålla mobilen i handen och störas av den. Du får enkelt med dig telefonen eller mediaspelaren och det enkla kardborrebandet gör det lätt att justera passformen så det sitter bra på din arm och på baksidan finns mesh som ger dig ventilation när du är ute och rör dig. En otroligt smart lösning för de som inte vet vad de ska göra med mobilen under joggingpasset eller träningspasset.