alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

korta tröjor

 
[18]

Korta tröjor

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Våra tröjor har exakt rätt stil för dig och dina krav så att du får möjlighet att förverkliga din unika potential. Alla korta tröjor från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – korta tröjor från adidas

Vi har tröjor som har tillverkats med bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det passar framförallt för mer avslappnade aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med tröjor från märken som Performance, Originals och adidas by Stella McCartney. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Superfunktionell teknologi som CLIMACHILL, CLIMALITE och AEROREADY fungerar som en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar tröjor i kollektionerna Ryv, adicolor och Supernova. Våra tröjor är tillgängliga i turkos, grått, grönt och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för barn och damer. Korta tröjor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att uppnå dina mål varje dag.