alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Maxiklänningar

 
[3]
Dam Y-3 Svart Y-3 Classic Track DressDam Y-3 Svart Y-3 Classic Track Dress

Y-3 Classic Track Dress

Dam Y-3

Dam Originals Svart DRESSDam Originals Svart DRESS

DRESS

Dam Originals

Snygg sommarlook med sportiga maxiklänningar

Sporta en snygg och aktiv stil även utanför din träning med adidas maxiklänningar. adidas kläder är mer än bara för sport och träning. Du hittar även bekväma och funktionella kläder för vardagen med fräsch och sportig stil. Rörelse är fortfarande i fokus för adidas design och du kan känna dig både bekväm och fri i adidas maxikjolar och klänningar för damer. Med högpresterande material får du optimal komfort under dagen i adidas plagg, och med ett utbud av olika stilar och material kan du välja rätt plagg för att hålla dig bekväm i din vardag.

Sköna och högkvalitativa material på maxiklänningar för damer

adidas har designat sina klänningar kring både komfort och funktion så du kan vara aktiv under dagen utan att behöva justera dina plagg eller distraheras av skavande sömmar. I kollektionen av maxiklänningar möts sport och stil för en trendig och ledig look. Här hittar du plagg med lös passform för ledig komfort samt sköna och mjuka material och med platta sömmar slipper du skav mot huden samtidigt som de mjuka materialen ger en skön känsla mot kroppen. För klänningar med smalare passform hittar du särskilt mjuka och sömlösa modeller för att ge dig optimal komfort. 

Sportiga silhuetter på adidas maxikänningar

Med chica plagg i sportiga silhuetter får du en fräsch look som passar för en aktiv vardag där du vill hålla både stil och bekvämlighet. Du hittar klassiska adidas inslag som 3-Stripes inkluderade i de sofistikerade modellerna. Bland annat kan du se adidas 3-Stripes längs med sidorna på klänningarna vilket för tankarna till klassisk sportstil. Detta blandat med högkvalitativa material och eleganta snitt ger dig plagg som höjer din stil. Matcha gärna med adidas klassiska sneakers i vitt för en fräsch och bekväm look. Du hittar sneakers med en mängd olika funktion hos adidas, allt från stötdämpning till stabilitet och flexibilitet.