alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Lila hoodies

 
[36]

Stick ut från mängden i lila hoodies

adidas tillverkar sportkläder av olika typer och slag. I sortimentet hittar du till exempel massor av hoodies – i det här fallet lila sådana. Hoodiesarna kommer i många olika modeller, material och utföranden. Kanske föredrar du en lite större tröja med lös passform vissa dagar medan du vid andra tillfällen vill ha en mer figurnära variant. Hos adidas hittar du en hoodie som faller dig i smaken. Det allra bästa är att du kan köpa och bära din lila hoodie med gott samvete då adidas arbetar med miljövänliga och hållbara material i sina produkter.

Hoodies är ett superplagg

De allra flesta har, eller har någon gång haft, en hoodie. Därför är de flesta personer också medvetna om vilket mångsidigt och användbart plagg detta är. Alla bör ha en eller flera sådana i garderoben vid varje valt tillfälle. Luvtröjan kan bäras som ett plagg i sin egen rätt, den passar vid såväl avslappnade och vardagliga tillfällen som vid lite mer formella tillställningar. Varför inte bära den över en vacker klänning till exempel. Eller så blir tröjan det perfekta överdragsplagget att ta på sig efter en idrottsaktivitet så du slipper frysa. När det gäller luvtröjor finns det inga rätt eller fel – de kan kläs upp likaväl som ner. Hur du väljer att bära din lila hoodie är helt upp till dig – men i den kan du känna dig säker på att du är snyggt, trendigt och bekvämt klädd.

Lila – färgen som sprider värme

Lila är en härlig färg som ibland hamnar lite i skymundan till fördel för andra vanligare och mer konventionella färger. Detta gäller speciellt på kläder, och detta är tråkigt då lila är en sådan varm färg som ger positiva associationer. I en lila hoodie från adidas kommer du med all säkerhet att sticka ut från mängden och dra till dig beundrande, kanske till och med avundsjuka, blickar.