alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

lila tights

 
[34]
CYBER MONDAY 20 % EXTRA RABATT
Storleksutbud
Pris
179 kr - 825 kr
179825

Lila tights

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. adidas tights är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är den legendariska designen. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Våra lila tights kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – lila tights från adidas

Vi erbjuder tights som består av bomull, nylon och polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns bra på kvällen. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med tights från märken som Athletics, Performance och Originals. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt.

Med teknologier såsom TECHFIT är du rustad för alla lägen. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som HEAT.RDY, CLIMACHILL och CLIMALITE. DESIGNED4TRAINING, AOP PACK och RDY är våra mest omtyckta kollektioner med tights.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för barn och damer. Hitta egna vägar på utförsåkningen eller snowboardåkningen. Visa din alldeles individuella stil med lila tights från adidas.