alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

lila toppar

 
[24]

Lila toppar

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Toppar från adidas sitter perfekt och fungerar som ett perfekt lagerplagg. Våra lila toppar kompletterar din stil.

Sätt upp dina egna regler – lila toppar från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra toppar. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas kraftigt när man bär dem. Materialet är det optimala valet om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt lätt träning.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med toppar från märken som Originals, Performance och Five Ten. Uppskattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skapar sina egna regler. HEAT.RDY, CLIMACOOL och CLIMACHILL absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med toppar inkluderar Trefoil, Bellista och RDY.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra just det. Lila toppar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att slå ditt personbästa varje dag.