alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Loungewear

 
[2001]

Upptäck loungewear - myskläder som är gjorda att chilla i, perfekta när du ska jobba hemifrån eller bara ta det lugnt. Mjukisar, hoodies, tights, tofflor, you name it. Är det chill så hittar du det här!

Pris
83 kr - 4 499 kr
834499

Ta det lugnt i loungewear

Älskar du mysiga hemmakvällar med en spännande bok eller film? Eller kanske en avslappnad middag med vänner? Då är loungewear kläderna för dig. Med adidas mjukaste och skönaste myskläder är du redo för lugnt och avkopplande häng, oavsett om du myser med nära och kära eller kör en solokväll. Men våra mjukisar, tights, shorts och hoodies är inte bara gjorda för hemmet. Kläderna har en klassisk design som håller stilen vare sig du bestämmer dig för att gå en runda eller hänga hemma hos en vän. Med adidas loungewear är du redo för allt och bekväm med det mesta.

Hitta din hemmastil

Oavsett om du gillar att ta det lugnt i pösiga mjukisbyxor och hoodies, eller mer åtsittande tights och t-shirts, så har vi hemmakläderna för dig. Mixa och matcha för att hitta just din perfekta mysstil. De klassiska tre ränderna ger varje outfit en snygg touch, så oavsett kombination kan du ta det lugnt i stil.

Ditt hem, dina regler

Gör du som många andra idag och jobbar hemifrån till och från? Se till att passa på och göra dig själv så bekväm som möjligt när du har den möjligheten. adidas loungewear är inte bara sköna att ta det lugnt i, de är också perfekta för de dagar man behöver vara produktiv men slipper gå till kontoret. En hoodie, ett par mjukisar, en mobil och en laptop. Mer än så behövs inte för att både hålla sig bekväm och prestera på topp samtidigt. Ditt hem, dina regler!