alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

MYSHELTER-kollektionen

 
[20]
Med adidas MYSHELTER-kollektion får du plagg som skyddar dig från elementen och låter dig hålla full komfort under svåra väderomständigheter. Med både tåliga och skyddande material i hög kvalitet får du hållbara plagg.

Maximalt skydd under vandringen med MYSHELTER

Med adidas MYSHELTER-plagg skyddar du dig från regn och rusk och kan med hög komfort ta dig fram även i svår terräng. adidas har designat sina vandringsjackor med den allra senaste teknologin för att du ska få högkvalitativa plagg som håller. Jackorna i denna kollektion är gjorda i vattentäta material och skyddar mot både vind och regn. Dessutom är materialen slittåliga vilket gör att du inte behöver oroa dig för materialet när du tar dig fram i bergs- eller skogsmiljöer. Här hittar du jackor i en mängd olika modeller som är anpassade för olika tillfällen och temperaturer.

 

Välj rätt vandringsjacka i kollektionen av högteknologiska plagg

Du hittar ett stort sortiment av jackor i MYSHELTER-kollektionen. Här finns bland annat smarta tunna regnjackor som fungerar som ett extra skal över dina vandringskläder. Jackorna kan rullas ihop för att ta så lite plats som möjligt och enkelt packas ner i väskan i väntan på att de behövs. Du hittar även MYSHELTER-jackor med värmande foder som är sköna att ha när temperaturerna sjunker. Välj en längre modell för att får extra värme. Du hittar även vadderade jackor i smal passform för att få värme utan att hindra dina rörelser.

 

Hållbara plagg i en mängd olika modeller

I kollektionen av MYSHELTER-jackor hittar du modeller för alla smaker. Här finns både minimalistiska helsvarta jackor och fräscha vita plagg. Du hittar även mönstrade material och härliga färger i allt från pastell till neon. Med adidas klassiska 3-Stripes och Badge of Sport får du en klassisk stil som aldrig går ur tiden. För att spara på naturens resurser är flera av adidas produkter framtagna med återvunna material. Du hittar till exempel jackor i återvunnen polyester.