alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Nizza

 
[8]

Nizza skor från adidas för en tidlös design

adidas kollektion av Nizza skor var från början designade för basketplanen. Skorna har dock ett stort användningsområde och är lika snygga på som av planen. Designen kommer direkt från adidas arkiv, men skorna har uppdaterats med den senaste teknologin för att du ska få så stödjande och bekväma steg som möjligt. Matcha med dina träningskläder för att optimera ditt spel på planen eller med dina vardagskläder för en snygg sportstil som tar dig bekvämt genom dagen. Med klassisk design får du en trendig stil säsong efter säsong.

Klassisk design på basketskor med Nizza skor

Nizza blev en populär skomodell tack vare sin lätta design och avslappnade look. Skorna är gjorda i canvas, precis som originalmodellen, och har därför en lätt och följsam känsla. Längs med sidorna ser du de klassiska adidas 3-Stripes utformade som diskreta sömmar för en minimal design. Du hittar även uppdaterade modeller med 3-Stripes i skinn påsytt på canvasovandelen för en högre kontrast. Skorna känns även igen med sin höga sula och tåhätta i gummi. Välj mellan både låga modeller och modeller som går upp över ankeln, du hittar även slip-on modeller för lata dagar.  

adidas Nizza skor för både träning och avslappnad vardagsstil

adidas Nizza skor är en perfekt modell för sommaren med sin svala och ventilerande canvasovandel. Skorna passar perfekt för basketmatcher men även som snygg och fräsch detalj till din sommaroutfit. Med Nizza får du en sko som har en avslappnad men clean look. Matcha med adidas träningskläder för basket för att optimera din prestation på basketplanen. Hos adidas hittar du både vida och löst sittande basketshorts samt basketlinnen med vid skärning runt armarna för att ge dig full rörelsefrihet under matchen. Missa inte heller adidas stora kollektion av sportväskor som ger dig rymlig plats för all träningsutrustning.