alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Orangea huvtröjor

 
[3]

Håll värmen och få en färgklick med orangea hoodies

En huvtröja är ett basplagg som ger dig mångsidig användning året om. Dra på under kalla sommarkvällar för att hålla värmen eller bär under höstjackan när det blir kallare. Med en hoodie får du dessutom skönt skydd för nacke och huvud om det blåser kallt. adidas kollektion av huvtröjor kommer i sköna material och snitt som främjar dina rörelser, och tröjorna är perfekta både för träning och vardag. Lägg till en härlig färgklick i din träningsgarderob med en orange hoodie från adidas kollektion av huvtröjor.

Orange hoodie för bekväm träning

Med adidas huvtröjor håller du dig bekväm och kan lägga fullt fokus på träningen. Sköna snitt gör att du får full rörelsefrihet och inte känner dig hindrad av plagget. Snabbtorkande material gör att du slipper känna dig fuktig och svettig och dessutom slipper oroa dig över svettfläckar på kläderna. En orange hoodie är perfekt att springa i under kyliga löprundor då du kan dra upp huvan och skydda nacke och bakhuvud från kalla vindar vilket kan distrahera dig från din träning. Fler av adidas orangea hoodies och huvtröjor är gjorda av återanvända material eller återvunnen plast så du kan känna dig säker på att du bidrar till att rädda våra hav och spara på naturens resurser när du handlar från adidas.

Energigivande färgklick till garderoben

Med adidas orangea hoodies får du en härlig och synlig färgklick till din träningsgarderob. Enklast bär du din orangea hoodie med svarta träningsbyxor och svarta skor för att få en snygg stil där din huvtröja är fokus. Du kan även testa på att matcha tröjan med andra starka färger för en härlig retrostil. Hos adidas hittar du sneakers i en mängd olika färger och färgkombinationer. Bland annat hittar du vita fräscha sneakers med orange hälkappa och adidaslogga eller skor med orange adidas 3-Stripes längs med skornas sida.