alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

orange klanningar

 
[1]

Orange klänningar

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. I våra kollektioner finns flera designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd klänningar från adidas är du alltid bekvämt och snyggt klädd. Alla orange klänningar från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – orangea kjolar från adidas

Vi har klänningar tillverkade av bomull och återvunnen polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas så intensivt när man bär dem. Materialet är perfekt om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals eller Performance – med adidas-klänningar gör du inte enbart intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skriver sina egna moderegler. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Parley, Fakten och adicolor är våra populära kollektioner med klänningar. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden formar grunden i hela vår kollektion.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för damer. Orange klänningar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att slå ditt personbästa varje dag.