alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

orange väskor

 
[3]

Orange väskor

Accessoarer gör skillnad. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig att höja prestationerna. adidas bidrar med en rejäl dos motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på väg till ett träningspass kan du alltid se livet ur ett sportperspektiv med våra tillbehör. Det står sport på dagens schema! Våra väskor har plats för hela träningsutrustningen. De har mängder av fack och fickor med dragkedja så att du kan ordna dina saker precis som du vill ha dem. Med dessa orange väskor kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – orange väskor från adidas

Nylon, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra väskor.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals, adidas by Stella McCartney eller Y-3 – med adidas-väskor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som sätter sina egna moderegler. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är känd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, skiftande textur. Du hittar väskor i kollektionerna Essentials, Fakten och Trefoil.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Visa din alldeles unika stil med orange väskor från adidas.