alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Sportryggsäckar

 
[93]
1 / 2
Sida:av 2

Sportryggsäckar som underlättar vardagen

En bra ryggsäck är ett måste när du har mycket du behöver bära med dig. Våra sportryggsäckar hänger skönt med vikten jämnt fördelad på båda axlarna, vilket är mer ergonomiskt än att ha en väska hängd på bara ena axeln. Det finns både allroundmodeller som passar lika bra att ta med till träningen som på en weekendresa eller att ha som skolväska, och större varianter som är avsedda att ha med när du är ute och vandrar. Vissa ryggsäckar passar även bra att ha på ryggen när du är ute och springer. Perfekt om du gillar att springa till jobbet och behöver ha med dig ett ombyte. Dessa väskor är små och lätta och sitter bra på ryggen om du spänner dem rätt. Då slipper man att de skumpar omkring när man springer, vilket gör att man knappt märker av dem.

Praktiska små finesser hos våra performance ryggsäckar

Vi älskar praktiska produkter som verkligen gör livet enklare. Därför har våra performance ryggsäckar gott om smarta fickor, reflexdetaljer som gör att du syns i trafiken och avdelningar så du kan hålla dina saker sorterade. Till exempel har vissa av ryggsäckarna laptopfack, vilket skyddar din dator mot stötar och repor när du behöver ha den med dig. När du ska ut och springa kan vi tipsa om att använda våra träningsryggsäckar som har sidofack för vattenflaskor. Perfekt för varma dagar när du vill kunna vara ute länge utan att få vätskebrist. En del av våra ryggsäckar har hemliga fickor för värdesaker, vilket kan vara bra vid många olika tillfällen. Till exempel är det praktiskt när du är på stranden och vill kunna gå och bada utan att bli bestulen, men det kan också vara bra i olika träningssammanhang när du inte kan ha uppsikt över din väska hela tiden.