alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Petite Byxor

 
[46]

Få rätt passform med petite byxor

I adidas kollektion av petite byxor hittar du klassiska modeller i små storlekar. Dessa har en kortare längd och mindre proportioner för att passa om du är kortare. Att ha rätt storlek och längd på dina träningskläder gör stor skillnad för dina pass både när det kommer till komfort och prestation. När kläderna inte passar ordentligt är det lätt att du distraheras under passen och ständigt behöver rätta till och justera passformen. Med byxor i petite-storlek får du ett välsittande plagg som ger dig fullt fokus på dina rörelser och hjälper dig prestera på topp. Välj mellan en mängd ikoniska stilar i små byxstorlekar.

Välsittande byxor som hjälper din träning

Med adidas petite byxor kan du slå nya rekord. adidas har designat sina träningsplagg med rörelsefrihet och funktion i fokus för att du ska kunna vara både bekväm och motiverad till att slå nya rekord. Med muddar som sitter åt runt ankeln får du plagg som sitter på plats och som isolerar mot kyliga vindar, och med material som andas och ventilerar slipper du känna dig obekvämt svettig och varm under passen. I kollektionen hittar du även smarta överdragsbyxor med breda benslut som gör att du enkelt kan dra de på och av över dina skor så du kan hålla dig varm under uppvärmningen eller på väg till träningspasset.

Ikoniska looks i små storlekar

I denna kollektion av petite byxor hittar du några av adidas mest ikoniska stilar i mindre storlekar. Bland annat finns track pants och vindbyxor med de legendariska 3-Stripes längs med byxbenen. Dessa är perfekta för en tidlös sportstil men ger dig även värme och skydd. För optimalt skydd mot elementen finns slitstarka material med vattenavvisande ytor som passar bra för vandringar och friluftsaktiviteter. Välj mellan diskreta färgkombinationer och designelement i starka kontrasterande färger för en rolig färgklick.