alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Petite kläder

 
[184]
1 / 4
Sida:av 4

Petite kläder för välsittande träningsplagg i små storlekar

Att ha kläder med rätt proportion och storlek är A och O för att få ett bra träningsplagg. Om dina ärmar eller benlängder är för långa eller storlekarna för stora hindrar plaggen dina rörelser och du riskerar att ständigt ägna dig åt att vika upp och justera plaggen under träningen. För att undvika denna distraktion och både kunna ägna dig fullt ut åt din träning och få stöd från dina plagg behöver du rätt passform. I kollektionen av adidas petite kläder hittar du kläder i små storlekar. Här finns klassiska adidas modeller av kläder i XXS-modeller som ger dig bra proportioner och rörelsefrihet i din träning. Prestera på topp i snygga och funktionella plagg som tar dig till nya rekord!

Kläder i petite-storlekar för optimal träning

adidas petite kläder kommer i högteknologiska material och utformning som gör att du kan ligga på topp, och med rätt proportioner på ditt plagg kan du dra nytta av adidas design och teknologi till fullo. Muddar vid ärm- och benslut ger dig plagg som sitter ordentligt på plats och hindrar kyla från att distrahera vid träningen. Med material som leder bort fukt från kroppen slipper du känna dig svettig och obekväm även under högintensiva pass. Du hittar allt från värmande överdragskläder för uppvärmningen till ventilerande toppar och shorts som håller dig sval under träningspasset.

Ikoniska stilar på små kläder

adidas har designat flera av sina basplagg och mest ikoniska stilar i XS-kläder. Här hittar du plagg både för herr och dam med välkända designinslag. Bland annat finns klassiska tracksuits med 3-Stripes design i petite-kollektionen. Du hittar även tights och mjukisbyxor med 3-Stripes antingen i klassiskt vitt eller i starka färger för en fräsch färgklick i garderoben. Mixa och matcha dina plagg i adidas kollektion för en tidlös sportstil från topp till tå.