alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

adidas Pharrell Williams Skor

 
[14]

ADIDAS PHARRELL WILLIAMS-SKOR

I adidas stilarkiv räknas Pharrells skor till några av historiens mest eftertraktade. Från det första samarbetet då Pharrell Williams NMD- och Stan Smith-tolkningar lanserades har Pharrell-skor fortsatt att andas nytt liv åt sneakervärlden med nya och unika kreationer. Originalkollektionen kännetecknades av ord om mänsklighet insydda på ovandelen av skon, futuristiska färger, mönster och detaljer såsom det normbrytande snörningssystemet. 2018 lanserades nya designer; om du letar efter ett riktigt unikt och iögonfallande par av sneakers så har du kommit till rätt ställe.
adidas Pharrell HU-kollektionen
Nya lanseringar av Pharrell-skor hämtar fortfarande sin inspiration från människor och kulturella nyanser världen över. Genom sitt samarbete med adidas har klassiska löparskor och tennisskor med avancerad teknologi återigen fått kreativa uppdateringar.
Pharrell Williams x adidas Solar HU Glide
Modellen Solar HU Glide är anpassad för både kort- och långdistanslöpning och har en yttersula med inbyggd Boost-teknologi som både ger fjädrande dämpning och ett energifyllt avstamp. Den har även Fitcounter-häl som ger extra bra stöd och stabilitet, samt ett vävt material på ovansidan för ventilation. Utmärkande för skorna är såklart också kollektionsnamnet HU som är insytt på ovandelen, och andra färgstarka men stilrena detaljer.
Pharrell Williams x adidas Tennis HU
Den här modellen har sitt ursprung i adidas Originals-arkivet och den numer ikoniska tennisskon adidas Stan Smith. Pharrells uppdaterade version har behållit den klassiska, stilrena silhuetten som är igenkännande för just Stan Smith men utmärkande för Tennis HU är inte bara banbrytande snörning och strumpliknande passform, utan även Pharrells logga som pryder både häl och plös med bakgrund i ett utbud av olika färger.