alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Plånböcker

 
[4]

Stilrena och sportiga plånböcker för tidlös stil

Alla behöver en plånbok, vad ska man annars ha betalkort, kontanter, legitimation och annat viktigt i? Vi på adidas vet att livet blir bättre om man även lägger fokus på de små detaljerna och därför erbjuder vi accessoarer som passar ihop med din aktiva livsstil. Våra plånböcker är funktionella och har plats för alla de där nödvändiga sakerna så du inte behöver hålla på och lägga ur kort för de inte får plats. Oavsett om du älskar att shoppa eller håller i pengarna kommer du säkert hitta en plånbok som passar just dig. De är små och smidiga och får plats i fickan eller i handväskan. De är också stilrena och klassiska, med snygga detaljer som gör att de känns tidlösa. Och det är tur, för eftersom de är av så god kvalitet håller de riktigt, riktigt länge. Vissa av dem är även gjorda av återvunnet material, vilket gör dem till ett bra miljöval som känns gott i samvetet.

Ta med plånboken på löpturen

När man ska ut och springa kan det vara en god idé att ha med sig legitimation och även bankkortet, ifall man kanske råkar bli törstig och behöver köpa vatten eller springer förbi en butik med en rea man bara inte får missa. Många tycker att det är lite svårt att veta var de ska göra av plånboken någonstans, så vi rekommenderar att skaffa en magväska som är specialdesignad för löpning. Där kan man få plats med en liten plånbok, mobilen och nycklarna utan problem. Det är betydligt smidigare än att försöka bära allt i handen, knyta fast nyckeln i skosnöret, eller vilka andra metoder du än kan ha testat tidigare. Se till att du har en liten plånbok så du kan få med dig allt och slippa ta ur korten varje gång du ska ut och springa.