alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Sport bh:ar i stora storlekar

 
[26]

Ordentligt stöd och komfort med sport bh:ar i stora storlekar

Att ha en sportbehå i en storlek som ger bra stöd är viktigt för att kunna skapa komfort under träningspasset. Vi har XXL sportbehåar med medelhögt stöd eller mycket bra stöd, beroende på vad ditt behov är. En sportbehå i plus size hjälper dig att fokusera på yogan, cyklingen, vandringen, gymmet och andra träningspass utan att du behöver oroa dig. Tillåt dig själv att uppleva bekvämligheten ännu längre och ta din träning till nästa nivå.

Sportbehå i stora storlekar ger ett skönt stöd

Våra sportbehåar i stora storlekar kommer i olika material, bland annat i interlockmaterial som är tillverkat av återvunnen polyester och elastan. Vi använder återvunnen polyester då det är viktigt för oss att ta ansvar och att ta hänsyn till naturens resurser. Våra behåar kommer med justerbara behåband som gör att du kan anpassa den för en perfekt passform utan studs. Dessutom använder vi oss av den fuktabsorberande materialet AEROREADY som hjälper dig att hålla dig torr och sval under träningspasset. För att göra behån mer stabil har vi designat en x-formad rygg som hjälper till att stabilisera framtill. Vi har även stabiliserande infällningar för extra support och kuporna är formgjutna för att ge den bästa passformen.

Sportbehå i stor storlek ger stöd under dagens alla utmaningar

Att ha sportbehåar i stora storlekar som ger komfort och support är väldigt viktigt för dagens alla utmaningar. Med en plus size sportbehå får du det stöd som behövs för att kunna hoppa runt under träningspasset. En stor sportbehå är väldigt bekväm och fungerar lika bra till vardags såväl som till det högintensiva träningspasset. Våra träningsbehåar är inte bara bekväma utan även stilrena och kommer i olika färger och designer så du kan bestämma vilken stil som passar dig och dina behov bäst. Släng på en bekväm sportbehå och gör dig redo för dagens utmaningar och ditt nya personbästa!