alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Plus size

 
[375]
Dam Originals Svart Marimekko Cuffed Woven Track Pants (Plus Size)Dam Originals Svart Marimekko Cuffed Woven Track Pants (Plus Size)

Marimekko Cuffed Woven Track Pants (Plus Size)

Dam Originals

I: plus size

1 / 8
Sida:av 8

Snygga plus size kläder i sportig anda

Ordet plus för tankarna till att addera något. Vi på adidas vill addera självförtroende, styrka och glädje till alla kvinnor, oavsett storlek. För visst är det så att även kvinnor med kurvor kan vara vältränade! Tyvärr har det historiskt sett varit svårt att hitta bra träningskläder i större storlekar, något som vi tycker är väldigt tråkigt. En av anledningarna är samhällets ideal, som vi gärna utmanar. En annan anledning är att det krävs lite mer av designern för att skapa kläder som verkligen sitter som en smäck även på vackra, mer kurviga kroppar. Tack vare våra oerhört duktiga modeskapare kan vi lätt gå runt det problemet också. Resultatet är en kollektion av kläder i plus size som verkligen håller måttet. Inga mer plagg som sitter obekvämt, leggings som glider ner och sportbehåar som inte ger tillräckligt med stöd! Plus size adidas är grymt sköna plagg som framhäver din kropps naturliga skönhet och styrka.

Känn dig stark och vacker som du är

Det är dags att omdefiniera vad en vältränad kropp är. En vältränad kropp är inte nödvändigtvis särskilt smal. Tvärtom finns det gott om smala personer som är otränade och helt enkelt har högre förbränning än vissa andra. Även om du klassas som plus size kan du fortfarande vara stark, riktigt stark. Och när man tänker efter, vi har ju egentligen inte våra kroppar bara för att visa upp oss. Vi har ju dem för att det är där vår personlighet bor, vi använder dem för att nå våra mål, hjälpa andra och utmana oss själva. Och ju mer man tänker i de banorna, desto mer inser man att storleken verkligen inte har någon betydelse, så länge den inte påverkar vår hälsa negativt. Det är vår genuina förhoppning att våra plus size träningskläder ska hjälpa dig att både känna dig bekväm med din kropp och uppnå dina träningsmål.