alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Röda bodies

 
[1]

Röda bodies för tjejer som tar för sig

Vem orkar spela efter reglerna hela tiden? Inte vi i alla fall! Det är därför vi har tagit fram dessa häftiga röda bodies, så du ska kunna klä dig precis som du känner för. Den klara, röda färgen ger energi för de där dagarna du känner dig lite låg, eller förstärker känslan av självförtroende och glädje som du kanske redan känner andra dagar. Oavsett vilket humör du är på kan en röd body göra allting lite roligare! Kombinera med en svart, vit eller grå nederdel för att låta bodyn sticka ut ordentligt, eller varför inte fortsätta på det röda temat fullt ut när du ändå håller på?

Fördelen med en röd body

Det som är så bra med röda bodies är att de är väldigt mångsidiga. De må se ut som en baddräkt, men de är så mycket mer. De är perfekta när du tränar och vill undvika att tröjan åker upp eller lägger sig konstigt när du hoppar, står på huvudet eller vad det än kan vara. Även när man tränar yoga eller pilates kan en röd body vara ett bra val eftersom den håller sig på plats oavsett vilka poser du gör! Bodysuits är ett bra alternativ istället för att stoppa in tröjan innanför byxorna eftersom du inte behöver oroa dig för att den ska åka upp. Du slipper gå och dra i kläderna hela tiden och kan i stället fokusera på att sätta personliga rekord samtidigt som du ser riktigt snygg ut, hur bra kan det bli liksom?

Miljövänliga material

Vi på adidas vill gärna dra vårt strå till stacken när det gäller miljöfrågor. Därför använder vi oss mycket av återvunnen polyester gjord av plast från haven samt bomull som är hållbart odlad, så våra plagg kan bäras med stolthet!