alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Röda byxor

 
[45]
Pris
290 kr - 949 kr
290949

Gör intryck i röda byxor från adidas

Ett par röda byxor är ett unikt, färgglatt och iögonfallande plagg som utan tvekan kommer att ge dig uppmärksamhet när du bär dem. adidas har naturligtvis röda byxor i sitt utbud och du kan välja från flera olika modeller. Vissa har en lösare och luftigare passform, andra är mer kroppsnära. De flesta pryds antingen av adidas Trefoil-logga eller de klassiska banden som kännetecknar 3-Stripes linjen. Dessa röda byxor är tillverkade av polyester, bomull och elastan i olika blandningar, vilket gör byxorna sköna och ger dem en bra passform.

Röda byxor för hela familjen

adidas röda byxor finns för herrar, damer och barn, så hela familjen kan få en egen upplaga av detta användbara och sköna plagg. Varför inte bära dem samtidigt för att matcha varandra? Byxorna är mjuka och sköna och kan med fördel användas vid många olika tillfällen. Vill du kan du träna i dem, men de är också mycket praktiska att ha som överdragskläder innan och efter träningspasset. Precis lika bekväma och sköna är de när du kollar på en film hemma i soffan eller är ute ock reser. Byxorna är helt enkelt väldigt användbara och du bestämmer själv hur och när du vill bära dem.

Rött ger energi

Rött är en varm och härlig färg som ger en härlig energikick. Att bära plagg I rött kan därför påverka både dig själv och människor omkring dig på ett positivt sätt. Utöver detta är det ju naturligtvis riktigt snyggt med färgsprakande kläder – varför gå runt i dämpade och neutrala färger när du kan sticka ut och skina lite extra i starkt rött. För att dina röda byxor skall behålla sin klara färg länge gäller det dock att du följer tvätt- och skötselråden så noggrant du kan. De finns där av en anledning och följs de på rätt sätt kommer dina byxor hållas fräscha så länge som möjligt.