alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Röda klänningar och kjolar

 
[6]

Lägg till färg i garderoben med röda klänningar och kjolar

Lägg till en härlig färgklick i garderoben med adidas röda klänningar och kjolar. Med modern och sportig design har adidas lagt fokus på både stil och funktion. Plaggen är gjorda i högkvalitativa material som ger dig både rörelsefrihet och komfort under dagen. Med en sportig och ledig stil som samtidigt är både tidlös och elegant kan du smidigt ta dig mellan olika aktiviteter under dagen. adidas röda kjolar är gjorda med miljömedveten produktion, bland annat används återanvänd polyester för att framställa kollektionen av röda klänningar och kjolar vilket sparar på naturens resurser. För bomullsmaterial har adidas samarbetat med Better Cotton Initiative för att säkerställa rättvisa arbetsförhållanden. 

Sportig stil för flera användningsområden

Med en röd kjol får du en härlig färgklick i garderoben som lätt kan matchas med en mängd andra plagg. adidas kjolar är perfekta för varma sommardagar då du vill vara både bekväm och sval. Med material som andas och ventilerar håller du dig torr även under höga temperaturer, och vare sig du ska ut på tennisbanan eller bara ta dig genom dagen så är kjolar och känningar från adidas perfekta för att du ska känna dig fri i dina rörelser. Få plagg sitter så bekvämt på plats under dina aktiviteter, matcha med en snygg bomberjacka eller track-jacka för en avslappnad men trendig stil. 

Ikoniska designdetaljer och moderna snitt

adidas röda klänningar och kjolar har flera igenkännande designinslag som ger plaggen sin sportiga och tidlösa känsla. Bland annat ser du de kända 3-Stripes gå igen i flera av adidas nya silhuetter. Med 3-Stripes längs med klänningarnas ärmar förs tankarna direkt till de ikoniska sportkläderna samtidigt som nya snitt och passformer ger plaggen en trendig känsla. Med kontrasterande vita 3-Stripes på klänningarna kan du matcha plagget med ett par rena vita sneakers för en snygg och fräsch look.