alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

röda kläder

 
[458]
1 / 10
Sida:av 10

Röda kläder

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. I våra kollektioner har vi en rad designer som är skapade specifikt för dina krav. Med kläder från adidas är du alltid bekvämt och snyggt klädd. Våra röda kläder kompletterar din stil.

Sätt upp dina egna regler – röda kläder från adidas

Vi säljer kläder som består av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så intensivt när man bär dem. Materialet är det optimala valet om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt lätt träning.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med kläderskollektioner som Originals, TERREX och adidas by Stella McCartney ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Dåligt väder? Hårda vindar? Skumpiga vägar? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter. Yohji Yamamotos kläder är berömda för den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här syns en rad skiftande texturer och draperingar som utgör det legendariska oversizesnittet.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT och INFINITEX, hjälper dig att höja prestationerna. Superfunktionell teknologi som CLIMAWARM, CLIMASTORM och COLD.RDY är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Ultimate, VRCT och Graphics är våra populära kollektioner med kläder. Att skydda miljön är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om miljön med superfunktionell design.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt bassängen, skolan, stranden, triathlonet eller vandringen. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra röda kläder från adidas – nu är stunden inne.