alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

röd sport bh

 
[7]

Röda bh:ar för sport

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Behån behöver ha en bekväm passform, oavsett om du använder dem till sport eller annat. Inga kompromisser. Med dessa röda bh:ar för sport kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – röda bh:ar för sport från adidas

Vi säljer bh:ar som består av polyester och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger plasten en ny funktion och använder den som ett återvunnet material i produktionen av våra produkter.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skapar sina egna regler. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, CLIMALITE och AEROREADY. Du hittar bh:ar i kollektionerna Clima, DESIGNED4TRAINING och Essentials.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn och damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Visa din alldeles personliga stil med röda bh:ar för sport från adidas.