alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

T-shirts och röda tröjor

 
[113]
1 / 3
Sida:av 3

Revolutionera ditt liv med röda tröjor

Enligt den västerländska färgläran står rött för bland annat kärlek, synd och revolution. Undvik synden genom att skapa en revolution där du börjar leva ett mer aktivt liv än du gjorde förut och satsa på kärleken du känner för sporten. En röd tröja hjälper dig att förmedla sportandan tack vare de ikoniska kännetecknen av Trefoil-loggan eller de vita ränderna kända som 3-Stripes. Röda tröjor kommer med olika coola tryck, vissa mer kända än andra, och självklart även i enfärgat rött. Om du föredrar en croppad modell, normal passform eller en överdimensionerad röd t-shirt så hittar du någon som passar din unika stil.

Röda t-shirts med smarta funktioner

Om hela familjen älskar att bära rött för att skapa mer energi och enhetlighet tillsammans så finns där en röd tröja för minstingen till den äldsta i familjen. Till största möjliga utsträckning har vi även försökt att använda oss av återvunnet material och organisk bomull för att visa den hänsyn som naturen förtjänar. Stressa inte över om du blir svettig, det är något som händer oss alla när vi väljer att träna hårt och satsa på vårt personliga rekord! Dock kan det vara väldigt jobbigt när svetten börjar rinna och när kläderna och kroppen blir blöta av svett. Vi har därför tillverkat röda tröjor som kommer med svettavledande eller fuktabsorberade material för att hålla dig torr. För att motverka skavsår under långa pass kommer även vissa röda t-shirts med framåtsvängda sömmar vilket är mjukare för huden. Om du är en sportig person som kräver mer rörelsefrihet i din sport men samtidigt som t-shirten sitter på plats bör du investera i en stretchig röd t-shirt med atletisk passform och med FreeLift Pattern som gör det lättare att röra armarna. Ta med din revolutionära känsla om att ta kontroll över ditt nästa träningspass och glöm inte bort att känna kärleken för sporten.