alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

röda tights

 
[18]
Storleksutbud
Pris
174 kr - 1 299 kr
1741299

Röda tights

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm design som har skapats för din fritid. Kläder med adidas klassiska logotyp är djupt rotade i sportvärlden och inom streetmodet. Våra tights har en omisskännlig adidas-design. Alla röda tights från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – röda tights från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra tights. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt på kvällen. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med tightskollektioner som Athletics, Performance och Originals ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion.

Med teknologier som TECHFIT är du rustad för varje situation. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, AEROREADY och CLIMACHILL fungerar som en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar tights i kollektionerna RDY, adicolor och Must Haves.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn och damer kan du höja ribban och ha kul. Gå din egen väg på triathlonet. Framtiden börjar nu. Upptäck våra röda tights från adidas – nu är stunden inne.