alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

roda tofflor

 
[15]

Röda tofflor

Med skor från adidas kombinerar du ett autentiskt sportarv med en global streetstil. Med våra skor står du stadigt på jorden. Hitta den perfekta passformen. Med tofflor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Våra röda tofflor ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – röda tofflor från adidas

Vi har tofflor som har tillverkats med syntetläder och textil.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Performance, Originals eller Y-3 – med adidas-tofflor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Uppskattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, tuff och självmedveten image med sina varierande texturer och generösa draperingar.

Med teknologier som CLOUDFOAM är du rustad för varje situation. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som återger energin som du har använt. Du hittar tofflor i kollektionerna Classics, Essentials och Trefoil. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varenda dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Bassäng eller strand – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra just det. Visa din alldeles individuella stil med röda tofflor från adidas.