alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

rosa body

 
[2]
Dam Löpning Rosa Mesh LeotardDam Löpning Rosa Mesh Leotard

Mesh Leotard

Dam Löpning

Dam Originals Rosa BodysuitDam Originals Rosa Bodysuit

Bodysuit

Dam Originals

Rosa bodies

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Du lägger grunden med bodies från adidas. De följer varje rörelse och ger dig ordentligt stöd när du tränar. Våra rosa bodies kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – rosa bodies från adidas

Våra bodies innehåller även bomull, polyester och återvunnen polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt lågintensiv träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Du hittar bodies i kollektionerna Fakten, Trefoil och Ryv.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer. Visa din alldeles personliga stil med rosa bodies från adidas.