alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rosa huvtröjo

 
[25]

Optimal komfort med en rosa hoodie från adidas

En rosa hoodie från adidas kombinerar komfort och samtidigt behåller värmen när kylan gör sig påmind. Sortimentet bjuder dessutom på kläder med snygga märken. Vad sägs om rosa hoodies med en ikonisk Trefoil-logga snyggt broderat på bröstområdet? Oavsett om du föredrar snygga loggor eller klädesplagg i klassisk 3-Stripes anda finns ett brett sortiment fyllt av tröjor i mjuka och bekväma material. adidas urval av rosa hoodies är även ett perfekt alternativ för pendling till och från gym eller jobb. Tröjorna är nämligen framtagna i andningsbart material. Detta låter kroppen andas och samtidigt håller dig varm under hela resan. Flera plagg i urvalet är dessutom tillverkade i återvunnen bomull. En investering i en rosa hoodie från adidas är därför både en investering i dig och miljön.

Bekväma hoodies adidas för resan såväl som myskvällen

adidas huvtröjor är där för dig när du behöver dem som mest. Är det dags för en promenad eller skogsvandring, passar det utmärkt med en minimalistiskt hoodie som enkelt går att packa ner i väskan. Sortimentets rosa hoodies med minimalistisk stil är neutralt utformade, vilket gör tröjan till en favorit att matcha med andra kläder i garderoben. I utbudet finns även fodrade hoodies för kalla dagar i löpspåret eller väntan på bussen en vacker, men iskall vinterkväll. Tröjorna är framtagna med rörelse i åtanke, men ibland behöver du ett par vilodagar för återhämtning. Varför inte krypa ner i soffan med en rosa hoodie från adidas och kanske en bra film? adidas huvtröjor ger dig oändliga möjligheter och kan bäras med allt från leggings till jeans.

Hoodies som är lätta att sköta om

Alla hoodies i utbudet är lätta att sköta om. Kläderna som kommer med motiv bör inte strykas och tröjorna ska helst inte kemtvättas. Om du är osäker hur du ska rengöra din tröja är det bara att följa tvättinstruktionerna som syns i produktbeskrivningen, svårare än så blir det inte. Mixa, matcha och håll kroppen varm med en snygg och sportig rosa hoodie från adidas.