alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

rosa linne

 
[25]

Rosa linnen

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Våra linnen har helt rätt stil för dig och dina behov, vilket innebär att du har möjlighet att förverkliga din unika potential. Våra rosa linnen kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – rosa linnen från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra linnen. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt senare under dagen. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Originals, Athletics eller adidas by Stella McCartney – med adidas-linnen gör du inte bara intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Superfunktionell teknologi som AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACHILL är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med linnen inkluderar Must Haves, adizero och DESIGNED4TRAINING. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om miljön med superfunktionell design.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. 3-Stripes är alltid rätt: för maratonlopp eller tävling. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra rosa linnen från adidas – nu är stunden inne.