alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

rosa sport bh

 
[11]

Rosa bh:ar för sport

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Komfort utan kompromisser. Bh:ar för dagligt bruk och stödet du behöver under de hårdaste träningspassen. Våra rosa bh:ar för sport ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – rosa bh:ar för sport från adidas

Vi erbjuder bh:ar tillverkade av nylon och återvunnen polyester. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill hjälpa till att rädda våra hav. För vår egen skull och för framtida generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och hushåller med resurserna.

Med våra märken står du i centrum

Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig att höja prestationerna. Superfunktionell teknologi som CLIMACHILL, AEROREADY och CLIMALITE lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Essentials, RDY och AlphaSkin är våra mest välkända kollektioner med bh:ar.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för barn och damer. 3-Stripes är alltid rätt för tävlingen. Visa din alldeles unika stil med rosa bh:ar för sport från adidas.