alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Rosa tröjor och t-shirts

 
[208]
Pris
79 kr - 999 kr
79999
Dam Tennis Rosa MKO Y-TANKDam Tennis Rosa MKO Y-TANK

MKO Y-TANK

Dam Tennis

1 / 5
Sida:av 5

Piffa upp garderoben med fräscha rosa t-shirts och tröjor

Vare sig det kommer till träning eller vardag är det lätt att garderoben hamnar på autopilot. Lägg till en härlig färgklick för att piffa upp din stil och öka motivationen. adidas har en stor kollektion av rosa tröjor och rosa t-shirts som du kan mixa och matcha med dina träningskläder. Ett rosa plagg är både fräsch och ljust och ger dig direkt en snygg träningsstil. Du hittar allt från linnen till t-shirts och långärmade tröjor i adidas kollektion. Välj mellan olika material, modeller och snitt för att hitta något som passar för just din stil och som är anpassat efter din träningsform.

Rosa t-shirts för ökad prestation under träningspassen

adidas plagg är gjorda i material som låter dig prestera på topp. Bland annat hittar du rosa tröjor i material som leder bort både fukt och svett från huden för att du ska hålla dig torr och fräsch samt slippa pinsamma svettfläckar. Du hittar också ventilerande paneler på vissa toppar och tröjor för att du ska hålla dig sval under krävande träningspass. Du kan även välja en topp med lös passform för ökad ventilation, något som passar bra under exempelvis löpning eller dans. För träning som yoga passar det bra med rosa toppar som sitter åt ordentligt för att plagget ska sitta på plats under olika rörelser och övningar. 

Snygga modeller och snitt i rosa

För klassisk adidasstil hittar du t-shirts med stora Trefoil-loggor på bröstet eller rosa t-shirts och tröjor med adidas 3-Stripes längs med ärmarna. Matcha dessa med träningsbyxor i samma stil för en enhetlig look topp till tå. Du kan även matcha din topp med helsvarta färger eller dämpade pastelltoner för att få till en snygg och fräsch kontrast. I kollektionen hittar du även t-shirts i oväntade snitt och med nya och häftiga mönster.