alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Rosa väskor

 
[41]

Rosa väskor till alla i familjen

Att sväva på rosa moln betyder att man är förälskad, och visst kan du nog bli förälskad i en rosa väska från adidas. Vi vet att rosa är en färg som många älskar, stora som små så självklart har vi skapat rosa väskor för den allra yngsta till den äldsta i familjen. Oavsett om du är ute och springer för ett lopp, packar väskan för en weekend iväg, för skoldagen eller arbetsdagen så finns där en som passar dig. Låt väskan vara detaljen som sticker ut i din outfit eller varför inte klä dig helt i rosa? Valet är ditt och vi är helt säkra på att du kommer göra ett grymt val!

Rosa väska för alla tillfällen

Alla val är viktiga, stora som små och när det gäller att visa hänsyn till naturen runtomkring oss kan den där påfyllda vattenflaskan vara skillnaden, helst om fler börjar göra samma sak. För att du enkelt ska kunna ta med dig din egen vattenflaska hemifrån har vi rosa ryggsäckar som kommer med sidofickor där du enkelt kan placera din vattenflaska. Dessutom har vi försökt ta vårt ansvar genom att använda återvunnen polyester och organisk bomull till största möjliga utsträckning så du kan bära våra rosa väskor med gott samvete. Ryggsäckarna kommer med justerbara och vadderade axelremmar som gör de bekväma att bära genom hela dagen. Ryggsäcken för din minsting kommer i en lite mindre modell. Om du vill ut och springa ett lopp passar vårt rosa löparbälte utmärkt då det blivit designat för att få plats med en nummerlapp och små öglor i sadelgjordsväv gör det dessutom möjligt för dig att förvara din energigel. Dessutom kommer bältet med en ficka med dragkedja så du kan placera någon mindre viktig värdesak som du inte kan lämna. Förutom löparbälte och ryggsäckar finns det rosa duffelväska, magväska, gympåse och axelväska, allt för att passa ditt aktiva liv.